Disclaimer

Laatst bijgewerkt: 01.03.2024

Algemene disclaimer
De informatie op de website van Machtighoog is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Alle informatie op de site wordt in goed vertrouwen verstrekt, maar wij geven geen enkele verklaring of garantie van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, met betrekking tot de nauwkeurigheid, geschiktheid, geldigheid, betrouwbaarheid, beschikbaarheid of volledigheid van enige informatie op de site.

Externe links
Onze website kan links bevatten naar externe websites die niet worden aangeboden of onderhouden door of op enigerlei wijze gelieerd zijn aan Machtighoog. Houd er rekening mee dat Machtighoog de juistheid, relevantie, actualiteit of volledigheid van de informatie op deze externe websites niet garandeert.

Serviceafbeeldingen en eigendom
Alle afbeeldingen van diensten en apparatuur die op de website van Machtighoog worden weergegeven, zijn eigendom van Machtighoog. Deze afbeeldingen mogen in geen enkele vorm worden gebruikt, gereproduceerd, gedistribueerd of verzonden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Machtighoog.

Uw gebruik van de site
Uw gebruik van onze website en het vertrouwen op de daarin opgenomen informatie is uitsluitend op eigen risico.

Neem contact met ons op
Indien u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via info@machtighoog.nl